Інформаційний портал

Олександрійщини

Ой несолодко: цукор може здорожчати на 20 %

Зростання цін на цукор допоможе виробникам вийти за межі збитковості. Таку думку висловила заступник голови правління НАЦУ «Укрцукор» Руслана Яненко, повідомляє AgroPortal.ua.

З огляду на очікуваний світовий дефіцит та скорочення виробництва солодкого піску в Україні в поточному сезоні, прогнозоване підвищення цін складе 20% протягом року, зазначає експерт.

В «Укрцукор» звертають увагу, що цього року кількість працюючих заводів скоротилась до 32 порівняно з 42 в минулому сезоні. Відповідно, виробництво цукру теж прогнозується на нижчому рівні — 1,2-1,3 млн т.

Залишити коментар

avatar
  Підписатися  
Повідомлення